No tens temps de fer-te el tàper? Et fa mandra cuinar?
Menús a domicili i a l’oficina
De dimecres a divendres oferim menú i els cap de setmana oferim plats copiosos que entreguem els divendres
Menús equilibrats, salubables, nutritius i atractius
Tots els nostres plats es poden adaptar atenent les vostres necessitats
Pots gastar el pack quan ho necessitis, dies seguits o separats
Comanda amb 24h d’antelació
7 menús o plats
80€
per pack
Demana’ns informació a:

Què oferim?

A partir d'un Calendari Mensual on cada dia hi ha assignat un Menú (un menú que canvia diàriament / mensualment i es basa amb una dieta variada, equilibrada, sana i nutritiva), oferim de Dimecres a Divendres un 1er plat + 2on plat + pa + Postres (fruita o iogurt principalment), coberts, vinagretes, sal i pebre a càrrec dels usuàris/usuàries o amb un suplement extra.

Els dissabtes i diumenges oferim Plats Copiosos que sempre entreguem els divendres i que permeten guardar-los i escalfar-los durant el cap de setmana.

Oferim el Pack de 7 per 80€ i el de 8 per 90€.

Aquests Menús/Plats els entreguem diàriament al lloc desitjat i a l'hora acordada. Ens podem desplaçar a qualsevol punt d'entrega. El preu del transport està inclòs dins el preu però si el punt d'entrega es troba a més de 7km del nostre obrador, el preu final es pot veure modificat.

Entreguem els Menús amb envasos i recipients d'un sol ús reciclables o també si ho desitgeu, amb una inversió inicial de 24€/ per persona, ho podem fer amb carmenyoles re-utilitzables (a retornar-les a l'usuari en el moment de fi de servei).

La comanda mínima per particulars és de 7 Menús i/o Plats Copiosos per persona i els podeu escollir de forma seguida o en dies separats, segons les vostres necessitats. El pack caduca als dos mesos.

I si sou una empresa i voleu oferir una pausa amb dinar: consulta'ns.

Es pot començar qualsevol dia i cal fer les comandes el dia abans fins les 14h.

Recordar que la comanda dels Plats de Dissabte i Diumenge es fan els Dijous fins les 14h (com comentàvem abans perquè els entreguem els Divendres).

Caldria saber si teniu alguna al-lèrgia i/o intolèrància alimentària; així com els aliments o plats que no us agraden o no mengeu ja que adaptem el menús segons les necessitats de cada usuari/usuària.

Sempre tenim un Pla B; Només ens ho heu de dir. I en cas de que hi hagi nens i nenes, no dubteu en demanar-nos una proposta al seu gust!

Quin és el funcionament?

Us informem amb el detall del Menú/Plat que entreguerem. És el moment de saber si us hi sumeu i si hi ha algun aliment que preferiu no menjar per tal de buscar un pla B.

Defensem una cuina casolana i tradicional, sense oblidar lo modern, vegeterià i vegà.

No dubteu en contactar-nos per a qualsevol assumpte i en demanar-nos els Menús.

Esperem que sigui del vostre gust i que poguem oferir-vos els nostres àpats.

I si voleu gaudir del nostre Menú un dia puntual, amb un marge d'antel-lació d'aquestes 24h us podem enviar un proposta on us oferim a escollir entre dos primers, dos segons i dos postres, amb pa inclós, i el preu del Menú, en aquest cas, és:

- Plat principal + Postres + Coberts + Aigua 50cl = 11'50 €/persona (preu amb IVA).

- 1er Plat + 2on Plat + Postres + Coberts + Aigua 50cl = 13'95€ (preu amb IVA)

- 1er Plat + 2on Plat + Postres + Coberts = 13'25€ (preu amb IVA)

+ Suplement transport i kilòmetratge = a part.

I si has de fer un regal? Regala un Pack!
Original, pràctic i sobretot saborós!

Els preus inclouen: Pre-producció, Matèria Prima, Material, Servei, Transport dins un Radi de 7km i Post-producció. (Els preus són sense el 10% d' IVA)