1- La possibilitat de transportar els menús de dilluns a divendres al casal o centre. Com?
Un cop cuinats els aliments es distribueixen en safates i s’envasen en contenidors isotèrmics que mantenen la temperatura tant en plats calents com per aquells plats freds, fins a l’hora de servir l’àpat en el mateix espai comú on es troben els usuaris i usuàries.
2- La possibilitat de transportar els menús de dilluns a divendres al lloc d’entrega desitjat perquè després, el personal responsable, pugui portar a terme el lliurament del menjar a cada domicili. Com?
Perquè els plats no perdin cap de les seves propietats, comptem amb un ventall d’envasos d’emmagatzematge de menjar i líquids: carmanyoles i ampolles de plàstic per les cremes/sopes/batuts, que resulten molt útils, pràctics i amb un alt rendiment tèrmic.
Per garantir el bon funcionament d’aquest servei cal disposar de 6 carmanyoles per persona i així facilitar la rotació d’entrega i recuperació dels recipients. Aquesta inversió inicial de material té un cost aproximat de 18€/usuari. En el moment de finalització del servei s’entregaran les carmenyoles a cada usuari/propietari. Un altre format igualment vàlid seria les safates transparents de menjar per emportar d’un sol ús, reciclables.
L’estructura i planificació dels menús que hem creat té l’objectiu principal de facilitar una ingesta saludable, mitjançant una oferta equilibrada, variada, energètica, nutritiva i segura. La quantitat de les racions s’adapta per a grans i petits i inclou la verdura, els llegums, els farinacis, els làctics, els ous, la carn, el peix, la fruita fresca i la fruita seca.
Planifiquem les setmanes incloguent els menús per data, de forma entenedora i fàcil de llegir, tinguent cura de la varietat (cap menú es repeteix durant el mes) i estructurat de tal manera que mengin almenys 2 dies peix, 2 dies carn, 2 dies cremes, 2 dies llegums, 2 dies làcrics, cada dia fruita i verdures i com a mínim 2 dies a la setmana farinacis. A més, hem combinat tots aquests aliments amb els imprescindibles plats estrella i mai amb altres plats poc atractius, sense oblidar que aquesta oferta ha de ser atractiva el paladar.
Tots els nostres plats i menús es poden adaptar, modificar i personalitzar per a persones amb patologies nutricionals i respectant les dietes i recomanacions culturals. Els menús estan sent revisats per una dietista col-legiada.
Quin és el preu del menú?
Les tarifes van en funció segons el número total d’usuaris, del material d’entrega escollit i del lloc d’entrega.
Podeu escollir el dia d’inici que creieu oportú, només ens ho haureu de confirmar una setmana abans.
I si busqueu una solució de gestió integral (gestió de comandes, d’entrega i recollida i de cobrament), contacteu-nos i evaluarem les vostres necessitats.
La motivació més grossa que ens fa voler sumar-nos a aquesta iniciativa és fer la feina que més ens agrada amb una aposta important per cuidar de la salut i la qualitat de vida de les persones.