Com a empresa de càtering a col-lectivitats us podem oferir:
La possibilitat de transportar els àpats de dilluns a divendres. Com?

Un cop cuinats els aliments es distribueixen en contenidors isotèrmics que garantitzen la cadena del fred dels plats, fins a l’hora de l’àpat a l’espai on es troben els treballadors / treballadores / usuaris / usuàries.

Perquè els plats no perdin cap de les seves propietats comptem amb tres opcions d’emmagatzematge de menjar:

1- safates gastronorm i bosses al buit on els plats i les quantitats s’entreguen de forma grupal. El racionamient i finalizació de cada plat va a càrrec vostre.

2- carmanyoles individuals de plàstic d’un sol ús reciclables, nominals i aptes per a escalfar-les al microones.

3- carmanyoles individuals reutilitzables, nominals i aptes per a microones: per garantir el bon funcionament d’aquest servei caldria disposar de X carmanyoles per persona (depenent del número d'entregues) i així facilitar la rotació d’entrega i recuperació dels recipients. Aquesta inversió inicial de material té un cost de 3,30€/carmanyola, preu amb IVA (el preu de la carmanyola es pot veure modificat en funció del preu de venda final del proveïdor escollit). En el moment definalització del servei s’entregaran les carmanyoles a la seva propietat.

L’estructura i planificació dels plats / menús que hem creat tenen l’objectiu principal de facilitar una ingesta saludable, mitjançant una oferta on la quantitat de les racions s’adapti a cada persona i on hi hagi inclosa la verdura, els llegums, els farinacis, els làctics, els ous, la carn, el peix, la fruita fresca i la fruita seca. A més, hem combinat tots aquests aliments amb els imprescindibles plats estrella i mai amb els plats poc atractius, sense oblidar que aquesta oferta ha de ser atractiva el paladar.

Elaborarem els plats mensualment, tenint en compte els productes i aliments propis de cada època de l’any.

Planifiquem les setmanes incloguent els plats / menús per data, de forma entenedora i fàcil de llegir i tinguent cura de la varietat.

La proposa d’àpat de dilluns a diumenge pot incloure o un plat principal copiós o un menú amb 1er + 2on + postres.

Oferim diferents formats alhora d'escollir els plats i fins i tot l'opció de poder complementar el seu plat copiós amb productes extres (entrant i postres).

Els plats del dissabte i del diumenge s’entregaran el mateix divendres.

Tots els nostres plats es poden adaptar, modificar i personalitzar per a persones amb patologies nutricionals ( intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries, dietes, etc.) i atenent les vostres necessitats. 

En totes les propostes és molt important que hi hagi una bona comunicació entre els usuaris / treballadors, els responsables del servei, el personal de l’entrega/recollida del menjar i el servei de càtering; és clau per saber com hem d’actuar en els àpats següents.

De la mateixa manera, per tal de gestionar les altes, baixes i modificacions d’usuaris, cal treballar amb antel-lació.

Les anul-lacions a menys de 24 hores tindran un cost.

Podeu escollir el dia d’inici que creieu oportú, només ens ho haureu de confirmar tres setmanes abans.

Quin és el preu del menú?

Les tarifes van en funció segons el número total d’usuaris, del material d’entrega escollit i del lloc d’entrega.

I si busqueu una solució de gestió integral (gestió de comandes, d’entrega i recollida i de cobrament), contacteu-nos i evaluarem les vostres necessitats.

La motivació més grossa que ens fa voler sumar-nos a aquesta iniciativa és fer la feina que més ens agrada amb una aposta important per cuidar de la salut i la qualitat de vida de les persones.