freecando

Freecandó és una empresa petita integrada per dos joves amb anys de formació i experiència, la Núria i el Dídac, dedicada al món de la gastronomia.

Freecandó neix un 25 de novembre del 2014, a Ullà, i té una història. Aquesta:

El 19 d’abril del 2012 el Dídac i la Núria es troben per primera vegada en un càtering al restaurant La Pubilla, de Barcelona.

Només van caldre unes poques col·laboracions més -- on en Dídac feia de cap de sala i la Núria de cambrera -- per saber que compartien la passió per la gastronomia i que coincidien a l’hora de fer projectes de futur.

Tot i que el destí els va separar durant un temps, la casualitat els va fer tornar a trobar-se i començar plegats a lluitar per fer realitat el seu somni: Freecandó.

Volien fer camí junts. Tenien ganes de compartir valors i complementar coneixements. Com?

El lloc escollit des d’on desenvoluparien l’activitat el tenien ben clar: l’Empordà.

Establerts al Baix Empordà en cerca de qualitat de vida, tocats per la bellesa d’aquest indret, la Núria i el Dídac treballen per la promoció dels productes de temporada i de qualitat, per una cuina saludable i un consum responsable i col-laboren amb proveïdors de proximitat per cuinar els plats tradicionals del receptari català amb els grans icones de la cuina internacional.

Si el que necessites és un Càtering (per a Col-lectivitats o per a Particulars i Empreses), un Food Truck, un Servei d’Entrega de Menús a Domicili i a l’Oficina, Lots de Nadal, una Experiència GastroWine o Consultoria i Assessorament de Restaurants, has de fer un Freecandó. 

Benvingut a casa. Benvingut al nostre somni.