COMENÇAREM AMB…

Una Cervesa Artesana amb Varietat d’Olives i Gildes d’Aperitiu de Benvinguda

PRIMER

Amanida Verda de l’Hort i Verdures a la Brasa (Patates al Caliu, Panotxes, Carbassó, Pebrot Vermell, Xampinyons i Ceba)

PLAT PRINCIPAL

Barbacoa de Carn: Botifarres, Xistorra, Cansalada, Pollastre Marinat amb Llimona i Herbes Freques i Entrama de Vedella

Altres Opcions de Brasa Possible: Enfilalls de Sardines a la Brasa amb Salsa Verda i Llimona, Enfilalls de Rap, Llagostins i Xampinyons, Enfilalls de Sepiones, Vieires a la Brasa, Enfilalls de Botifarra amb Secret Ibèric o Entrecot a la Brasa

POSTRE

Sorbet de Llimona al Cava, amb Vodka i Menta

El Menú Inclou Vi Blanc i Vi Negre durant l’Àpat i Pa

Contacta’ns, explica’ns quants sou i la vostra idea i us elaborarem el pressupost