Càtering Freecandó és una activitat pensada per a tots els que vulgueu fer una festa, una celebració especial, un casament, una trobada amb amics i familiars, un esdeveniment d’empresa, una inauguració, una reunió de negocis, una presentació, un festival, una fira, un meeting o una residència artística i de creació.

El càtering es realitzarà allà on ho desitgis. A on anem? Des de l’Empordà fins a on tu vulguis!

Si vols, utilitzarem tot aquell producte i material que ens vulguis proporcionar. Aprofitem tot el que tu tens. Volem que et sentis com a casa.

En cas que no disposis de cap espai i/o del material necessari - vaixella, coberteria, estovalles, mobiliari..., - nosaltres ens encarreguem de trobar-ho.

Treballem amb empreses especialitzades en lloguer d’espais i de material.

A Freecandó defensem la Cuina Tradicional Catalana actualitzada, complementada amb plats nacionals e internacionals.

Treballem amb productes frescos i de qualitat de la zona de l’Empordà.

Elaborem les propostes tenint en compte els productes i aliments propis de cada època de l’any.

Tots els nostres plats i menús es poden adaptar per a persones amb intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries i respectant les dietes i recomanacions culturals.

En tots els casos, el preu del càtering dependrà de la proposta gastronòmica, del servei o serveis escollits i del lloc on es realitzi l'esdeveniment.

Què t'oferim?

Creem una proposta partint del teu pressupost i atenent a les necessitats específiques de cada ocasió.

O li posem preu al que ens demanis. Tot allò que imaginis ho podem fer.

O et proposem la nostra varietat d’Arrossos, Menús i els Plats de la nostra Carta que podeu escollir; si no trobeu el que busqueu, no dubteu en demanar-ho.

Com ho podem fer?

Servei Ding-Dong: lliurament del menjar a domicili.

Servei de Xef i de Cambrers: elaboració i finalització del menjar al lloc escollit i servei a taula.

Servei estil Coffe Break, Còctel o Bufet:Tipus de Bufets que oferim: Aperitiu – Benvinguda, Formatges i Embotits, Tapes i Platillos, Vegan – Cru, Arròs – Rossejat, Marroquí, Japonès, Brasa, Dolç, Postres i Candy Bar.

Servei de Muntatge, Xef i Cambrers: muntatge de l’espai, elaboració i finalització del menjar al lloc escollit, servei a taula i recollida.

Servei Integral: Planificació, Assessorament, Cerca, Muntatge, Recollida, Neteja, Decoració, Animació, Enregistrament en format foto-vídeo i Música.

Servei Food Truck des de la ViANda, la nostra food truck: aperitius, tapes, platillos, entrepans, begudes, vins, còctels, licors, creps dolçes i salades, ressopó… des del food truck.

Servei de Càtering i d’Organització Integral de Casaments: ens encarraguem d'assessorar, gestionar, planificar, coordinar, organitzar...fem que el vostre casament sigui tal com l'imagineu.

Primer explica'ns la teva idea, necessitats i destjos i després nosaltres t’oferirem la proposta gastronòmica i el pressupost a mida!

Podeu veure més fotos al nostre instagram