Crema Calenta de Pastanaga, Mandarines, Gingebre i Pols de Col
Bisqué de Marisc amb Vieires
Escudella amb Stick de Carn d’Olla
Còctel de Gambes: Enciams, Gambes, Pinya, Ou Dur i Salsa Rosa
3 Ostres de la Bretanya per persona
Carpaccio d’Escamerlans amb Pernil Ibèric, Carxofes, Micromesclum i Pinyons
Bunyols de Calamar i Pernil Ibèric
Coca de Foie Micuit amb Poma, Ceba Confitada i Reducció de Prunes
Coca de Tofu Fumat amb Ceba Confitada, Blat de Moro, Olives Negres, Tomàquet Sec i Maionesa d’Alfàbrega
Cebiche de Salmó amb Ceba Morada, Alvocat, Espinacs, Menta, Bitxo Fresc, Coriandre, Suc de Llima i Limona i Gingebre i Torradetes
Suquet de Rap amb Patates, Musclos i Cloïsses
Turbot amb Favetes i Pil-Pil de Papada i Bolets
Canelons del Rostit amb Beixamel de Foie
Canelons de Verdures Variades amb Pesto d’Alfàbrega i Pinyons
Rodó de Vedella Farcit de Carn Picada de Porc, Prunes i Panses amb Patates Confitades
Espatlla de Cabrit Rostida a Baixa Temperatura amb Prunes, Moniatos i Castanyes
Cuixa d’Ànec amb Salsa del Rostit, Cebetes, Peres i Naps
Fricandó de Seità amb Bolets i Graten de Patates i Carbassa Sense Lactosa
Tartaleta de Fruites d’Hivern amb Crema
Tocinet del Cel de Maria Lluïsa
Tiramisú de Torró de Xixona amb el Seu Turró Picat
Roques de Xocolata Blanca i Negre
Encàrrecs de la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve fins el 18 de desembre. Encàrrecs de Cap d'Any fins el 23 de desembre.
I si prefereixes no fer el menú, escull els plats i les quantitats que desitgis i t’ho portem!
També pots consultar el nostre Menú Tardor – Hivern i la Nostra Carta!
Crema de moniatos amb castanyes i xips de moniato
Bisqué de marisc amb gambes
Escudella amb stick de carn d’olla
Amanida verda (enciams, ceba tendra, api, carbassó, olives arbequines, alvocat i vinagreta de julivert)
Carpaccio de carbassó, tomàquets secs, formatge de Maó i vinagreta d’ametlles i pinyons
Còctel de gambes amb salsa rosa
Nems d’hotalisses i tofu cruixent amb salsa de soja
Ensaladilla russa amb ventresca de tonyina i pebrot vermell escalivat
Trio de hummus de cigró, remolatxa i alvocat amb crudités
Croquetes del rostit o d’espinacs, panses i pinyons
Bunyols de bacallà amb salsa romesco
coca de foie micuit amb poma, ceba confitada i reducció de prunes
Coca de recapte amb ceba, albergínia, pebrot vermell i tomàquets escalivat amb anxoves
Cebiche de salmó amb torradetes
Steak tartar amb torradetes
Tartar de tonyina amb torradetes
Saltat de salsitxes amb bolets i cansalada
Suquet de lluç amb patates i musclos
Bacallà amb cloïses, ceba confitada, bolets i butifarra negra
Mandonguilles amb salsa i trinxat de col amb bolets
Mar i muntanya de terrina de peu i morro amb calamars i parmentier de patates
Cuixa d'ànec amb salsa de rostit, cebetes, peres i naps
Pollastre amb escamarlans
Fricandó de seità amb bolets i graten de patates i carabassa sense lactosa
Crema catalana amb fruits vermells
Tiramisú de torró de Xixona
Trufes de xocolata blanca
Copa de xocolata negra amb mousse de taronja amarga
Encàrrecs de la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve fins el 18 de desembre. Encàrrecs de Cap d'Any fins el 23 de desembre.
I si prefereixes no fer el menú, escull els plats i les quantitats que desitgis i t’ho portem!
També pots consultar el nostre Menú Tardor – Hivern i la Nostra Carta!