Crema Calenta de Pastanaga, Mandarines, Gingebre i Pols de Col
Bisqué de Marisc amb Vieires
Escudella amb Stick de Carn d’Olla
Còctel de Gambes: Enciams, Gambes, Pinya, Ou Dur i Salsa Rosa
3 Ostres de la Bretanya per persona
Carpaccio d’Escamerlans amb Pernil Ibèric, Carxofes, Micromesclum i Pinyons
Bunyols de Calamar i Pernil Ibèric
Coca de Foie Micuit amb Poma, Ceba Confitada i Reducció de Prunes
Coca de Tofu Fumat amb Ceba Confitada, Blat de Moro, Olives Negres, Tomàquet Sec i Maionesa d’Alfàbrega
Cebiche de Salmó amb Ceba Morada, Alvocat, Espinacs, Menta, Bitxo Fresc, Coriandre, Suc de Llima i Limona i Gingebre i Torradetes
Suquet de Rap amb Patates, Musclos i Cloïsses
Turbot amb Favetes i Pil-Pil de Papada i Bolets
Canelons del Rostit amb Beixamel de Foie
Canelons de Verdures Variades amb Pesto d’Alfàbrega i Pinyons
Rodó de Vedella Farcit de Carn Picada de Porc, Prunes i Panses amb Patates Confitades
Espatlla de Cabrit Rostida a Baixa Temperatura amb Prunes, Moniatos i Castanyes
Cuixa d’Ànec amb Salsa del Rostit, Cebetes, Peres i Naps
Fricandó de Seità amb Bolets i Graten de Patates i Carbassa Sense Lactosa
Tartaleta de Fruites d’Hivern amb Crema
Tocinet del Cel de Maria Lluïsa
Tiramisú de Torró de Xixona amb el Seu Turró Picat
Roques de Xocolata Blanca i Negre
I si prefereixes no fer el menú, escull els plats i les quantitats que desitgis i t’ho portem!
També pots consultar el nostre Menú Tardor – Hivern i la Nostra Carta!
Crema de moniatos amb castanyes i xips de moniato
Bisqué de marisc amb gambes
Escudella amb stick de carn d’olla
Amanida verda (enciams, ceba tendra, api, carbassó, olives arbequines, alvocat i vinagreta de julivert)
Carpaccio de carbassó, tomàquets secs, formatge de Maó i vinagreta d’ametlles i pinyons
Còctel de gambes amb salsa rosa
Nems d’hotalisses i tofu cruixent amb salsa de soja
Ensaladilla russa amb ventresca de tonyina i pebrot vermell escalivat
Trio de hummus de cigró, remolatxa i alvocat amb crudités
Croquetes del rostit o d’espinacs, panses i pinyons
Bunyols de bacallà amb salsa romesco
coca de foie micuit amb poma, ceba confitada i reducció de prunes
Coca de recapte amb ceba, albergínia, pebrot vermell i tomàquets escalivat amb anxoves
Cebiche de salmó amb torradetes
Steak tartar amb torradetes
Tartar de tonyina amb torradetes
Saltat de salsitxes amb bolets i cansalada
Suquet de lluç amb patates i musclos
Bacallà amb cloïses, ceba confitada, bolets i butifarra negra
Mandonguilles amb salsa i trinxat de col amb bolets
Mar i muntanya de terrina de peu i morro amb calamars i parmentier de patates
Cuixa d'ànec amb salsa de rostit, cebetes, peres i naps
Pollastre amb escamarlans
Fricandó de seità amb bolets i graten de patates i carabassa sense lactosa
Crema catalana amb fruits vermells
Tiramisú de torró de Xixona
Trufes de xocolata blanca
Copa de xocolata negra amb mousse de taronja amarga
I si prefereixes no fer el menú, escull els plats i les quantitats que desitgis i t’ho portem!
També pots consultar el nostre Menú Tardor – Hivern i la Nostra Carta!
QUIN ÉS EL PREU? CONSULTA'NS!