Llauneta de Vermut amb Berberetxos, Olives, Musclos, Cors de Carxofes i Piparra
Matrimoni d’Anxova i Boqueró amb Coca de Pa amb Tomàquet
Canapè d’Hummus amb Tomàquet Sec i Anxova
Canapè de Truita de Patates amb Ceba Confitada i Pebrot Verd
Canapè o Torradeta de Salmó amb Rúcula i Formatge Fresc
Canapè de Sobrassada amb Mel i Ou
Vaset de Brandada de Bacallà amb Poma, Oli de Pimentó i Pipes
Cullereta de Mini Caneló de Carn Rostida amb Beixamel Trufada o Caneló de Verdures Variades
Cullereta de Pop amb Parmentier de Patata i Cansalada
Cullereta de Cansalada Rostida amb Gamba, Parmentier de Patata i Reducció de Vi Rançi
Entrepanet de Panxeta Ibèrica amb Salsa Tàrtara
“Ajoblanco” d’Ametlles amb Magrana i Olives
Crema de Moniatos, Castanyes i Daus de Codony o Cansalada
Consomé d’Au amb Enfilall de Cuixa de Pollastre Rostida
Crema de Coliflor i Porro amb Garoines i Poma
Amanideta de l’Hort amb Enciams, Ceba Tendra, Pastanaga, Raves i Vinagreta de Mel i Mostassa
Amandia Estil Cebiche amb Verdures de Temporada i Vinagreta de Rosella i Magrana
Amanida de Poma, Celerí, Pastanaga, Col, Raïm, Pera i Vinagreta de Sàlvia i Gingebre
Amanida d’Escarola i Enciams, Salsa d’Ametlles i Bacallà
Amanida Xató amb Enciams, Escarola, Bacallà, Ceba Tendra, Tomàquet Cassé, Anxoves, Oliva Negra i Salsa Romesco
Amanida de Març amb Enciams, Escarola, Carxofes, Menta, Julivet, Ceba Tendra, Api, Tàperes, Olives, Recuit de Cabra amb Vinagreta de Llimona i Julivet
Amanida de Guatlles Escabetxades
Barrejat d’Olives, Seitons, Anxoves, Musclos en Escabetx, Tonyina i Escopinyes amb Pa amb Tomàquet
Anxoves de l’Escala amb Coca de Pa amb Tomàquet
Ensaladilla Russa d’Hivern: Mongeta Tendra, Carbassa, Patata, Blat de Moro, Carxofes, Bolets i Maionesa de Romesco
Paté d’Au Cassolà amb Fines Herbes o Pate´de Llenties i Verdures Rostides Cassolà amb Torradetes de Pa
Escalivada d’Albergínia, Pebrot Vermell, Ceba Morada amb Anxoves de l’Escala, Olives i Torradetes de Pa
Les nostres Braves amb Salsa de Tomàquet i All i Oli
Croquetes del Rostit amb Maionesa de Safrà
Bunyols de Bacallà amb Salsa Romesco
Calamars a l’Andalusa amb Salsa Romesco
Cebiche de Salmó o de Pop amb Ceba Morada, Alvocat, Espinacs, Menta, Bitxo Fresc, Coriandre, Suc de Llima i Limona i Gingebre i Torradetes
Tartar de Tonyina o Salmó amb Tomàquet, Ceba, Oliva Negra, Herbes Fresques, Gingebre, Vinagreta de Llima i Llimona amb Torradetes de Pa
Steak Tartar de Vedella i Gelée de Gintònic amb Torradetes i/o Patates Rosses
Carpaccio de Magret d ’Ànec amb Encenalls de Foie ,Raïm, Canonges ,Pinyons, Salsa de Vi Dolç i Llima
Carpaccio de Peus de Porc amb Carxofes Confitades, Pinyons i Vinagreta de Codony
Musclos al Vapor amb Vermut i Romaní
Escopinyes al Vapor amb Vermut i Romaní
Cloïsses Gallegues al Vapor amb Vermut i Romaní
Gambes Vermella de Palamós a la Planxa
Vieires a la Planxa amb Cansalada
Garotes (d’octubre a març)
Ostres: Mediterrànies, Marennes, Bretanya, Irlandeses, Gillardeau, Bolon 00, Belon 000
Llagosta amb Patates Rosses i Ous Ferrats
Cargols amb Tomàquet i All i Oli
Saltat de Mongetes de Santa Pau amb Cloïsses, Peu i Morro
Platillo de Calamars Estofats amb Favetes i Botifarra Negra
Coca de Recapte amb Bolets de Temporada i Bacallà
Coca de Salmó Marinat amb Taronja, Rúcula, Ceba Confitada i Mantega d’Olives Negres i Herbes Fresques
Torrada de Roast Beef amb Rúcula, Poma Saltejada, Ceba Confitada, Encortits i Salsa Tàrtara
Coca de Recapte amb Carxofes, Bolets, Ceba Confitada i Encenalls de Pernil Ibèric
Grazing Table de Pernil del País o Ibèric, Botifarra Blanca, Llonganissa, Fuet i Catalana amb Pa amb Tomàquet
Grazing Table de Varietat de Formatges amb Confitures, Fruita Fresca, Fruita Seca, Grissinis i Panets de Pa
Embotits i Formatges Vegans amb Pa amb Tomàquet
Tronc de Lluç de Palangre sobre Llit de Calçots i Salsa Romesco
Suquet de Lluç amb Musclos, Patates, Cloïsses i Escamerlans
Cuixa d’Ànec amb Salsa de Fruits Vermells i Cremós de Pastanaga
Gerret de Vedella amb Salsa, Ceba Chaloke Caramelitzada i Trinxat de Col amb Bolets
Sopa de Mandarina amb Magrana i Alfàbrega (Temporada)
Copa de Cremós de Recuit, Confitura de Figues i Crumble de Nous
Vaset de Formatge amb Confitura de Gerds i Crumble de Vainilla
Pinya amb Escuma de Coco i Salsa de Moscatell
Copa amb Sopa de Xocolata Blanca, Gelatina de Cafè i Carquinyoli
Trufes i/o Roques de Xocolata
Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge Fresc
Pastís de Xocolata amb Nous
Pastís de Formatge amb Fruits Vermells
Varitat de Mini Pastissets de Xocolata amb Nous, de Formatge i de Pastanaga
Grazing Table de Fruita Fresca de Temporada
Varietat de Formatges amb Confitures, Fruita Fresca, Fruita Seca, Grissinis i Panets de pa
Pastís de Crema, Trufa i Cobertura de Xocolata
Pastís de Crema, Iema d’Ou i Fruita de Temporada
Pastís de Crema, Nata i Maduixes
Pastís Sacher
Pastís Massini
Pastís Red-Velvet
Mousse de Llimona amb Fruita Natural
Mousse de Maduixa i Maracuià
Mousse de Xocolata amb Cruixent de Xocolata Negra
Mousse de Xocolata, Crema Catalana i Caramel
Pastís Semi-Fred de Tres Xocolates
Pastís Semi-Fred de Iogurt amb Gerds
Pastís Semi –Fred de Fruits Vermells
Pastís Semi-Fred de Tiramisú
Pa de Pessic amb Nata i Trufa
Pa de Pessic de Crema, Iema i Fruita Natural
Tots els plats del Menú Tardor - Hivern també formen part de la nostra carta