APERITIUS

Llauneta de Vermut amb Berberetxos, Olives, Musclos, Cors de Carxofes i Piparra

Matrimoni d’Anxova i Boqueró amb Coca de Pa amb Tomàquet

Canapè d’Hummus amb Tomàquet Sec i Anxova

Canapè de Truita de Patates amb Ceba Confitada i Pebrot Verd

Canapè o Torradeta de Salmó amb Rúcula i Formatge Fresc

Canapè de Sobrassada amb Mel i Ou

Vaset de Brandada de Bacallà amb Poma, Oli de Pimentó i Pipes

Cullereta de Mini Caneló de Carn Rostida amb Beixamel Trufada o Caneló de Verdures Variades

Cullereta de Pop amb Parmentier de Patata i Cansalada

Cullereta de Cansalada Rostida amb Gamba, Parmentier de Patata i Reducció de Vi Rançi

Entrepanet de Panxeta Ibèrica amb Salsa Tàrtara

SOPES I CREMES

“Ajoblanco” d’Ametlles amb Magrana i Olives

Crema de Moniatos, Castanyes i Daus de Codony o Cansalada

Consomé d’Au amb Enfilall de Cuixa de Pollastre Rostida

Crema de Coliflor i Porro amb Garoines i Poma

ENTRANTS

Amanideta de l’Hort amb Enciams, Ceba Tendra, Pastanaga, Raves i Vinagreta de Mel i Mostassa

Amandia Estil Cebiche amb Verdures de Temporada i Vinagreta de Rosella i Magrana

Amanida de Poma, Celerí, Pastanaga, Col, Raïm, Pera i Vinagreta de Sàlvia i Gingebre

Amanida d’Escarola i Enciams, Salsa d’Ametlles i Bacallà

Amanida Xató amb Enciams, Escarola, Bacallà, Ceba Tendra, Tomàquet Cassé, Anxoves, Oliva Negra i Salsa Romesco

Amanida de Març amb Enciams, Escarola, Carxofes, Menta, Julivet, Ceba Tendra, Api, Tàperes, Olives, Recuit de Cabra amb Vinagreta de Llimona i Julivet

Amanida de Guatlles Escabetxades

Barrejat d’Olives, Seitons, Anxoves, Musclos en Escabetx, Tonyina i Escopinyes amb Pa amb Tomàquet

Anxoves de l’Escala amb Coca de Pa amb Tomàquet

Ensaladilla Russa d’Hivern: Mongeta Tendra, Carbassa, Patata, Blat de Moro, Carxofes, Bolets i Maionesa de Romesco

Paté d’Au Cassolà amb Fines Herbes o Pate´de Llenties i Verdures Rostides Cassolà amb Torradetes de Pa

Escalivada d’Albergínia, Pebrot Vermell, Ceba Morada amb Anxoves de l’Escala, Olives i Torradetes de Pa

Les nostres Braves amb Salsa de Tomàquet i All i Oli

Croquetes del Rostit amb Maionesa de Safrà

Bunyols de Bacallà amb Salsa Romesco

Calamars a l’Andalusa amb Salsa Romesco

Cebiche de Salmó o de Pop amb Ceba Morada, Alvocat, Espinacs, Menta, Bitxo Fresc, Coriandre, Suc de Llima i Limona i Gingebre i Torradetes

Tartar de Tonyina o Salmó amb Tomàquet, Ceba, Oliva Negra, Herbes Fresques, Gingebre, Vinagreta de Llima i Llimona amb Torradetes de Pa

Steak Tartar de Vedella i Gelée de Gintònic amb Torradetes i/o Patates Rosses

Carpaccio de Magret d ’Ànec amb Encenalls de Foie ,Raïm, Canonges ,Pinyons, Salsa de Vi Dolç i Llima

Carpaccio de Peus de Porc amb Carxofes Confitades, Pinyons i Vinagreta de Codony

Musclos al Vapor amb Vermut i Romaní

Escopinyes al Vapor amb Vermut i Romaní

Cloïsses Gallegues al Vapor amb Vermut i Romaní

Gambes Vermella de Palamós a la Planxa

Vieires a la Planxa amb Cansalada

Garotes (d’octubre a març)

Ostres: Mediterrànies, Marennes, Bretanya, Irlandeses, Gillardeau, Bolon 00, Belon 000

Llagosta amb Patates Rosses i Ous Ferrats

Cargols amb Tomàquet i All i Oli

Saltat de Mongetes de Santa Pau amb Cloïsses, Peu i Morro

Platillo de Calamars Estofats amb Favetes i Botifarra Negra

Coca de Recapte amb Bolets de Temporada i Bacallà

Coca de Salmó Marinat amb Taronja, Rúcula, Ceba Confitada i Mantega d’Olives Negres i Herbes Fresques

Torrada de Roast Beef amb Rúcula, Poma Saltejada, Ceba Confitada, Encortits i Salsa Tàrtara

Coca de Recapte amb Carxofes, Bolets, Ceba Confitada i Encenalls de Pernil Ibèric

Grazing Table de Pernil del País o Ibèric, Botifarra Blanca, Llonganissa, Fuet i Catalana amb Pa amb Tomàquet

Grazing Table de Varietat de Formatges amb Confitures, Fruita Fresca, Fruita Seca, Grissinis i Panets de Pa

Embotits i Formatges Vegans amb Pa amb Tomàquet

PLATS PRINCIPALS

Tronc de Lluç de Palangre sobre Llit de Calçots i Salsa Romesco

Suquet de Lluç amb Musclos, Patates, Cloïsses i Escamerlans

Cuixa d’Ànec amb Salsa de Fruits Vermells i Cremós de Pastanaga

Gerret de Vedella amb Salsa, Ceba Chaloke Caramelitzada i Trinxat de Col amb Bolets

POSTRES

Sopa de Mandarina amb Magrana i Alfàbrega (Temporada)

Copa de Cremós de Recuit, Confitura de Figues i Crumble de Nous

Vaset de Formatge amb Confitura de Gerds i Crumble de Vainilla

Pinya amb Escuma de Coco i Salsa de Moscatell

Copa amb Sopa de Xocolata Blanca, Gelatina de Cafè i Carquinyoli

Trufes i/o Roques de Xocolata

Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge Fresc

Pastís de Xocolata amb Nous

Pastís de Formatge amb Fruits Vermells

Varitat de Mini Pastissets de Xocolata amb Nous, de Formatge i de Pastanaga

Grazing Table de Fruita Fresca de Temporada

Varietat de Formatges amb Confitures, Fruita Fresca, Fruita Seca, Grissinis i Panets de pa

Pastís de Crema, Trufa i Cobertura de Xocolata

Pastís de Crema, Iema d’Ou i Fruita de Temporada

Pastís de Crema, Nata i Maduixes

Pastís Sacher

Pastís Massini

Pastís Red-Velvet

Mousse de Llimona amb Fruita Natural

Mousse de Maduixa i Maracuià

Mousse de Xocolata amb Cruixent de Xocolata Negra

Mousse de Xocolata, Crema Catalana i Caramel

Pastís Semi-Fred de Tres Xocolates

Pastís Semi-Fred de Iogurt amb Gerds

Pastís Semi –Fred de Fruits Vermells

Pastís Semi-Fred de Tiramisú

Pa de Pessic amb Nata i Trufa

Pa de Pessic de Crema, Iema i Fruita Natural

Tots els plats del Menú Tardor - Hivern també formen part de la nostra carta