Definició de l’Activitat
Descripció de l’Equip i Estructura Organitzativa
Cerca, Selecció i Formació de Personal
Planificació dels Recursos Humans
Prevenció de Riscos Laborals
Controls de Qualitat i Medi Ambient
Ubicació i Local
Maquinària i Logística d’Espais
Producte, Operacions i Cartes
Anàlisi Interna
Anàlisi de la Competència
Selecció de Proveïdors
Gestió de Compres i d’Estocs
Assessorament Econòmic, Fiscal i Laboral
Viabilitat Econòmica
Utilització de les Xarxes Socials
El nostre objectiu és conèixer i identificar les deficiències del teu restaurant/bar i de l’oferta gastronòmica per tal d’implementar sistemes de millora i, així, resoldre problemes de l’operativa diària, amb l’objectiu de reduir els costos i augmentar els beneficis.
Analitzem/ Detectem les causes/ Definim objectius a assolir/ Proposem solucions/
Planifiquem les accions que portarem a terme/ Executem el pla/ Avaluem els resultats/Garantim el suport
El Parlament de Sant Feliu de Llobregat
La Pubilla de Barcelona
N'gruna de l’Estartit
La Boheme de Torroella de Montgrí
La Cort de Peratallada
El Bomba de l’Estartit
Car Can de Torroella de Montgrí
Celler Mas Geli de Pals
Yari's Route de Verges