Els plats que pots escollir per crear el teu propi menú són:

ENTRANTS

Vermut Comestible amb Oliva, Escopinyes, Glaçat de Vermut, Musclo, Seitó i Xip.
Crema de Meló amb Ratafia.
Ensaladilla Russa.
Patates del Montgrí amb les Seves Salses de Tomàquet Picant i All i Oli Suau.
Brandada de Bacallà, Poma Saltada, Oli de Pimentó i Pipes.
Verat Escabetxat amb Torradetes i Pesto de Tomàquet.
Recuit de Jafre amb Anxova i Taronja Amarga.
Coca de Pa del Montgrí amb Tomàquet i Pernil d’Aglà.
Rostes d’Ànec amb Torradetes.
Coca de Sobrassada, Ou i Mel.
Torradeta de Llom a la Sal amb Compota de Poma d’Ullà.
Mini Cansalada Rostida, Llagostins i Salsa de Vi Ranci.

PRIMERS

Crema de Marisc.
Crema d’Ametlles, Raïm i Mandarina Confitada.
Crema de Pèsols amb Ceba Confitada i Botifarra Negra.
Amanida de l'Hort amb Enciam, Tomàquet, Pastanaga, Rabes, Ceba i Olives Arbequines.
Amanida de Tomàquet, Ceba, Oliva Negra i Prèssec Confitat.
Amanida de Cogombre, Api, Ceba Morada, Poma, Oliva Negra i Vinagreta de Iogurt i Cítrics.
Amanida de Guatlles Escabetxades.
Amanida d’Arrels: Remolatxa, Pastanaga, Nap, Api i Ceba Tendra.
Carpaccio de Carbassó amb Vinagreta d'Ametlles.
Farcellet d’Escalivada, Oliva Negra i Oli de Sàlvia.
Timbal de Carbassa, Carbassó, Ceba, Albergínia, Tomàquet i Formatge de Maó.
Niu de Full amb Remenat de Bolets i Alls Tendres.
Saltat de Mongeta de Santa Pau amb Cloïsses i Peu i Morro.
Canelons de Verdures o del Rostit.
Còctel de Gambes.
Tàrtar de Salmó.
Tàrtar de Tonyina.
Esqueixada de Bacallà.
Steak Tàrtar amb Filet de Vedella de Girona.


SEGONS


Calamars Farcits amb Salsa.
Bacallà sobre llit de Ragú de Verdures amb All i Oli de Codony.
Corball a Baixa Temperatura amb Patates Confitades i Salsa de Cardamom.
Suquet de Peix.
Arròs Sec de Pals amb Calamar, Costelló i Salsitxes/ Arròs de Verdures.
Arròs Sec de Pals amb Bacallà i Galta de Porc.
Arròs Sec del Senyoret amb Cloïsses, Gambes, Musclos, Sèpia, Rap (tot net).
Rossejat de Fideus amb Musclos, Sípia i Gambeta.
Civet de Senglar.
Peus de Porc farcits de Pop amb Salsa de Fruites Seques.
Pollastre amb Escamarlans.
Porcell al Forn amb Patates.
Fricandó de Vedella amb Bolets.


POSTRES

Tatin de Peres amb Gelat de Cafè i Crema Anglesa de Romaní.
Poma amb Mató i Mel.
Crema Catalana amb Fruites Vermelles i Carquinyoli.
Mousse de Xocolata amb Pa, Oli i Sal.
Pastís de Xocolata en Tres Textures.
Bunyols de Vent amb Xocolata.
Copa de Macedònia en Textura amb Escuma de Coco.
Copa de Plàtan, Baileys, Chantilly i Fruita de la Passió.
Gelats Artesanals de l’Angelo.
Banda de Full amb Mousse de Formatge Fresc, Figues Confitades i Gerds.
Formatges Afinats Catalans amb Codonyat.
Postres de Músic amb Ratafia.


Tots els plats que formen el show cooking també formen part del nostre receptari.

Quins esculls?

A més, podem el-laborar el menú de begudes al teu gust o proposar-te'n de la nostra bodega.

Explica'ns la teva idea i Demana'ns el teu pressupost!