Freecandó és una empresa integrada per la Núria Calvet i en Dídac Pelliser dedicada al món de la Gastronomia i la Restauració.

Freecandó és Càtering, Show Cooking, Gastroneta/Food Truck, Monogràfics de Cuina i Consultoria i Assessorament.

Freecandó neix el novembre del 2014 fent càterings en diferents pobles de l’Alt Empordà.

Freecandó entra a l'Street Food al Palo Alto Market de Barcelona: emparella la Cuina Tradicional Catalana amb una icona de la Cuina Internacional: l’Stake Tàrtar.

Freecandó no para: menjars a domicili en diferents pobles i ciutats de la comarca de Girona i de Barcelona, sopars d’autor als Dijous Exquisits de l’Espai Erre del Poblenou, esdeveniments d’empresa i presentació de productes a la Selecció Regisa de Riudellots de la Selva.

Freecandó fa Consultoria i Assessorament: implementa sistemes de millora i increment dels beneficis a l’Ngruna de l’Estartit, El Parlament de Sant Feliu de Llobregat i La Pubilla de Barcelona.

Freecandó és Gastroneta/Food Truck des del juny del 2015 amb la ViANda, la seva Gastroneta: Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, Festival Internacional de Curtmetratges Mas Sorrer i XIII Festival Jazz Mas Sorrer de Gualta, Barretina Festival de Rupià, Nit Jove de la Festa Major de Verges, Fira dels Funàmbuls i dels Jocs de Natura del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera, Mar de Birres a Palamós i Primer Aniversari Cerveses La Pirata a Súria.

Freecandó i la Gastroneta fan aperitius, vermuts, arrossades, barbacoes, entrepans d’autor, menjar casolà... en celebracions, casaments, aniversaris i inauguracions, per a particulars i per a empreses: Global Care Clinical Trials Barcelona, Vivers i Garden Moner de l’Escala, Àrea Camper Park Massís del Montgrí de Bellcaire d’Empordà, Coldwell Banker Barcelona, Escola Portitxol Estartit i Llar d'Infants de Monells.

Freecandó
cedeix la ViANda, la Gastroneta/Food Truck, per ser la taquilla de l'espectacle Bèsties de la Companyia Baró d'Evel en el Temporada Alta de Girona i per formar part de l'escenografia durant la Desfilada d'Ingrid Moda a Torroella de Montgrí.

Freecandó crea Pop-ups gastronòmiques en esdeveniments i espais d’art: Espai Tònic de Vulpellac, Théatre de l’Agora d’Èvry (França).

Freecandó treballa i col·labora amb el Restaurant Sol Blanc de Pals i amb el Bar-Restaurant N’gruna de l'Estartit en la creació i realització de càterings i gastro delivery service.

Freecandó parla per la ràdio:
«La Paella pel Mànec» minut 14: http://femgirona.cat/gironaara/el-bon-vermut-dyzaguirre-la-gastroneta-del-freecando-i-les-productes-cuits-de-casa-boix-a-taula-2/
«Fem Emprenedoria» a Fem Girona del 92.7 FM: http://femgirona.cat/gironaara/nuria-calvet-i-didac-pelliser-ens-presenten-freecando/

Freecandó és intensa passió per la Restauració i la Gastronomia, evolucionant constantment la forma d’entendre-la, elaborant experiències gastronòmiques creatives i orientant a empreses i particulars amb professionalitat i rigor.

Freecandó viu al Baix Empordà, però, com podeu veure, es mou cap allà on calgui!