Freecandó és una empresa integrada per la Núria Calvet i en Dídac Pelliser dedicada al món de la Gastronomia i la Restauració.

Freecandó és Càtering, Servei de Chef i Cambrera a Domicili amb Show Cooking, Entregues de Menjars a Domicili, Gastroneta/Food Truck, Monogràfics de Cuina, Consultoria i Assessorament de Restaurants, Gestió i Organització d'Esdeveniments Gastronòmics i Culturals i Servei Integral de Bodes.

Freecandó neix el novembre del 2014 fent càterings en diferents pobles de l’Alt Empordà.

Freecandó entra a l'Street Food al Palo Alto Market de Barcelona: emparella la Cuina Tradicional Catalana amb una icona de la Cuina Internacional: l’Stake Tàrtar. Continua fent Fires i Mercats oferint una oferta personalitzada a cada esdeveniment.

Freecandó no para: menjars a domicili en diferents pobles i ciutats de la comarca de Girona i de Barcelona, sopars d’autor als Dijous Exquisits de l’Espai Erre del Poblenou, esdeveniments d’empresa i presentació de productes a la Selecció Regisa de Riudellots de la Selva.

Freecandó fa Consultoria i Assessorament: implementa sistemes de millora i increment dels beneficis a l’Ngruna de l’Estartit, El Parlament de Sant Feliu de Llobregat, La Pubilla de Barcelona, La Boheme de Torroella de Montgrí, La Cort de Peratallada i El Bomba de l'Estartit.

Freecandó és Gastroneta/Food Truck des del juny del 2015 amb la ViANda, la seva Gastroneta: Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, Festival Internacional de Curtmetratges Mas Sorrer i XIII Festival Jazz Mas Sorrer de Gualta, Barretina Festival de Rupià, Nit Jove de la Festa Major de Verges, Fira dels Funàmbuls i dels Jocs de Natura del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera, Mar de Birres a Palamós, Primer Aniversari Cerveses La Pirata a Súria, Costa Brava Line Dance Festival, Vespres Sota el Campanar de Verges, etc.

Freecandó i la Gastroneta fan aperitius, vermuts, arrossades, barbacoes, entrepans d’autor, menjar casolà, creps, ressopons, càterings... en celebracions, casaments, aniversaris e inauguracions, per a particulars i per a empreses: Global Care Clinical Trials Barcelona, Vivers i Garden Moner de l’Escala, Àrea Camper Park Massís del Montgrí de Bellcaire d’Empordà, Coldwell Banker Barcelona, Escola Portitxol Estartit, Llar d'Infants de Monells, gira Baró d'Evel per França, Complex Esportiu d'Esbarjo Tettsui d'Ullà, Festa Major de Viladasens, Casal Esportiu de Verges, Jazz I Am Barcelona, I.E.S Montgrí de Torroella de Montgrí, Club Tennis Baix Empordà de l'Estartit, etc.

Al llarg de la seva trajectòria han tingut l'oportunitat d'elaborar tant càterings de petit format per a particulars o per a col-lectivitats per a més de 100 persones.

Freecandó ofereix el servei de càtering i d'organització integral de casaments. S'encarreguen d'assessorar, gestionar, planificar, coordinar, organitzar...fan que el vostre casament sigui tal com l'imagineu. M&G a Can Piferrer, M&I a Àrea Camper de Bellcaire d'Empordà, M&R a Bodegues Ca n'Estella, J&X a Cala Gran Events, B&J a Sellarés Rural i V&A a Exus Natur.

Freecandó
cedeix la ViANda, la Gastroneta/Food Truck, per ser la taquilla de l'espectacle Bèsties de la Companyia Baró d'Evel en el Temporada Alta de Girona, per formar part de l'escenografia durant la Desfilada d'Ingrid Moda a Torroella de Montgrí i per participar al Comerç de Nit de Torroella de Montgrí.

Freecandó crea Pop-ups gastronòmiques en esdeveniments i espais d’art: Espai Tònic de Vulpellac, Théatre de l’Agora d’Èvry (França), Experiència GastroWine als Masos de Pals (oferint àpats entre vinyes amb tast de vins).

Freecandó treballa i col·labora amb el Restaurant Sol Blanc de Pals i amb el Bar-Restaurant N’gruna de l'Estartit en la creació i realització de càterings i gastro delivery service.

Freecandó parla per la ràdio:
«La Paella pel Mànec» minut 14: http://femgirona.cat/gironaara/el-bon-vermut-dyzaguirre-la-gastroneta-del-freecando-i-les-productes-cuits-de-casa-boix-a-taula-2/
«Fem Emprenedoria» a Fem Girona del 92.7 FM: http://femgirona.cat/gironaara/nuria-calvet-i-didac-pelliser-ens-presenten-freecando/

Freecandó és intensa passió per la Restauració i la Gastronomia, evolucionant constantment la forma d’entendre-la, elaborant experiències gastronòmiques creatives i orientant a empreses i particulars amb professionalitat i rigor.

Freecandó viu al Baix Empordà, però, com podeu veure, es mou cap allà on calgui!

Els podeu seguir a l'Instagram: freecandoemporda i Facebook: Freecandó.