APERITIUS

Llauneta de Vermut amb Berberetxos, Olives, Musclos, Cors de Carxofes i Piparra

Bloody Mary amb Oliva, Stick d’Api, Tàpera i Seitó

Enfilall de Mozzarella, Tomàquets Xerries i Pesto d’Alfàbrega

Trio d’Hummus de Cigró, Remolatxa i Alvocat amb Crudités de Verdures

Guacamole amb Stick de Musclos en Escabetx

Ensaladilla Russa amb Ventresca de Tonyina

Matrimoni d’Anxova i Boqueró amb Coca de Pa amb Tomàquet

Canapè d’Hummus amb Tomàquet Sec i Anxova

Canapè de Truita de Patates amb Ceba Confitada i Pebrot Verd

Canapè o Torradeta de Salmó amb Rúcula i Formatge Fresc

Canapè de Sobrassada amb Mel i Ou

Cullereta de Mini Caneló de Carn Rostida amb Beixamel Trufada o Caneló de Verdures Variades

Cullereta de Pop amb Parmentier de Patata i Cansalada

Cullereta de Cansalada Rostida amb Gamba, Parmentier de Patata i Reducció de Vi Rançi

Entrepanet de Panxeta Ibèrica amb Salsa Tàrtara

SOPES I CREMES

Sopa de Meló amb Ratafia i Menta

Sopa de Tomàquet i Cireres amb Pa d’Espècies i Gelat d’Alfàbrega

Gaspatxo de Síndria amb Maduixes i Pinyons

ENTRANTS

Amanideta Verda amb Variat d’Enciams, Ceba Tendra, Api, Alvocat, Carbassó, Olives i Vinagreta de Julivert

Amanida de Tomàquets Variats, Ceba Morada, Préssec, Recuit de Jafre i Vinagreta de Menta i Curry al costat

Caneló de Carbassó farçit de Verdures de Temporada i Marisc.

Empedrat de Mongetes del Ganxet amb Bacallà, Fulles de Menta i Julivert, Tomàquet, Ceba Tendra, Pebrot Vermell, All i Oliva Negra

Barrejat d’Olives, Seitons, Anxoves, Musclos en Escabetx, Tonyina i Escopinyes amb Pa amb Tomàquet

Anxoves de l’Escala amb Coca de Pa amb Tomàquet

Sardines Marinades amb Llimona, amb Tomàquets Secs i Torradetes de Pa

Verat en Escabetx amb Coca de Pa amb Tomàquet

Torrada de Roast Beef amb Rúcula, Poma Saltejada, Ceba Confitada, Encortits i Salsa Tàrtara

Les nostres Braves amb Salsa de Tomàquet i All i Oli

Croquetes del Rostit amb Maionesa de Safrà

Bunyols de Bacallà amb Salsa Romesco

Calamars a l’Andalusa amb Salsa Romesco

Cargols amb Tomàquet i All i Oli

Carpaccio d’Escamarlans amb Bolets de Temporada, Maduixes i Pinyons Torrats

Cebiche de Salmó o Corball amb Ceba Morada, Alvocat, Espinacs, Menta, Bitxo Fresc, Coriandre, Suc de Llima i Limona i Gingebre i Torradetes

Tartar de Tonyina o Salmó amb Tomàquet, Ceba, Oliva Negra, Herbes Fresques, Gingebre, Vinagreta de Llima i Llimona amb Torradetes de Pa

Steak Tartar de Vedella i Gelée de Gintònic amb Torradetes o Patates Rosses

Musclos al Vapor amb Vermut i Romaní

Escopinyes al Vapor amb Vermut i Romaní

Cloïsses Gallegues al Vapor amb Vermut i Romaní

Gambes Vermella de Palamós a la Planxa

Vieires a la Planxa amb Cansalada

Ostres: Mediterrànies, Marennes, Bretanya, Irlandeses, Gillardeau, Bolon 00, Belon 000

Llagosta amb Patates Rosses i Ous Ferrats

Grazing Table de Pernil del País o Ibèric, Botifarra Blanca, Llonganissa, Fuet i Catalana amb Pa amb Tomàquet

Grazing Table de Varietat de Formatges amb Confitures, Fruita Fresca, Fruita Seca, Grissinis i Panets de Pa

Embotits i Formatges Vegans amb Pa amb Tomàquet

PLATS PRINCIPALS

Bacallà al Forn amb Micro Samfaina

Rap amb Salsa d’Ametlles i Avellanes, Tomàquet Semi-Sec, Oliva Negra i Alfàbrega

Pollastre de Pagès amb Salsa i Gambes de Palamòs

Estofat de Seità amb Pèsols, Favetes, Patates i Bolets

POSTRES

Sopa de Mandarina amb Magrana i Alfàbrega (Temporada)

Copa de Cremós de Recuit, Confitura de Figues i Crumble de Nous

Vaset de Formatge amb Confitura de Gerds i Crumble de Vainilla

Pinya amb Escuma de Coco i Salsa de Moscatell

Copa amb Sopa de Xocolata Blanca, Gelatina de Cafè i Carquinyoli

Trufes i/o Roques de Xocolata

Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge Fresc

Pastís de Xocolata amb Nous

Pastís de Formatge amb Fruits Vermells

Varitat de Mini Pastissets de Xocolata amb Nous, de Formatge i de Pastanaga

Grazing Table de Fruita Fresca de Temporada

Varietat de Formatges amb Confitures, Fruita Fresca, Fruita Seca, Grissinis i Panets de pa

Pastís de Crema, Trufa i Cobertura de Xocolata

Pastís de Crema, Iema d’Ou i Fruita de Temporada

Pastís de Crema, Nata i Maduixes

Pastís Sacher

Pastís Massini

Pastís Red-Velvet

Mousse de Llimona amb Fruita Natural

Mousse de Maduixa i Maracuià

Mousse de Xocolata amb Cruixent de Xocolata Negra

Mousse de Xocolata, Crema Catalana i Caramel

Pastís Semi-Fred de Tres Xocolates

Pastís Semi-Fred de Iogurt amb Gerds

Pastís Semi –Fred de Fruits Vermells

Pastís Semi-Fred de Tiramisú

Pa de Pessic amb Nata i Trufa

Pa de Pessic de Crema, Iema i Fruita Natural

Tots els plats del Menú Primavera - Estiu també formen part de la nostra carta